Qui som


Que es Cantarell?

L’Associació Cultural Cantarell és una entitat dedicada al temps de lleure de les joves, que ofereix activitats d’oci complementàries a la família i l’escola. Cantarell proporciona les idees, els espais i les persones adequades perquè les nenes i joves aprenguin a aprofitar el temps de lleure amb activitats sanes i formatives, sabent combinar la diversió i els valors amb una formació humana basada en principis cristians.

Com va néixer

Cantarell va ser impulsat al 1982 per un grup de pares i mares de Sant Cugat. La formació cristiana està confiada a l’Opus Dei, institució de l’Església catòlica fundada per Sant Josepmaria Escrivá de Balaguer al 1928. Des de l’any 2000 gaudeix d’un nou edifici finançat per les famílies de les associades i la Fundació Montblanc.

Organizació

Els Pares
Cantarell és una iniciativa dels pares i, per tant, són ells qui treuen el club endavant, fent que les activitats siguin complementàries a l’educació rebuda a la família i l’escola. A més del contacte directe família-club i de les entrevistes periòdiques amb la tutora de la seva filla, els pares promouen les activitats a través de la seva implicació directa en la Junta de Govern.

La Junta de Govern
Cantarell està dirigit per una Junta formada per un grup de pares i mares d’associades escollits en representació de totes las famílies del club. La seva tasca és fixar les directrius al Comitè de Gestió, a més de revisar, gestionar i promoure les activitats que aquest equip proposa. La Junta es reuneix trimestralment.

El Comitè de Gestió
És l’equip format per mares i monitores encarregat del funcionament ordinari del club. Es reuneix setmanalment.