Analitzant l’escriptura d’un nen podem saber moltes coses com les seves qualitats personals, socials i intel·lectuals o fins i tot podem detectar un trastorn en l’aprenentatge.

L’adolescència és època de canvis i això també s’aprecia en l’escriptura, al final l’escriptura revela les característiques essencials de la personalitat de la persona. Per això, si els pares i professors tenen en compte aquesta ciència per a detectar problemes, trastorns o simplement per a conèixer millor a la persona es poden estalviar molts maldecaps.

En aquesta ocasió les nenes d’1 d’ESO van tenir l’oportunitat de participar en una sessió de grafologia amb Carmina Pola.

* Si estàs interessat i vols saber més de grafologia infantojuvenil et recomanem que et passis per aquesta pàgina web www.analisisdocumental.com on a més de trobar articles sobre aquest tema pots comprar un manual de grafologia infantojuvenil. El propòsit d’aquest manual és proporcionar als pares i docents eines pràctiques i concretes per a elaborar i valorar una escriptura infantojuvenil.