Volei

Aquest curs tenim apuntats dos equips de volei a la lliga escolar, organitzat pel Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa.

El curs passat degut a la pandèmia només vam apuntar 1 equip, en categoria Infantil, que va jugar el darrer trimestre. Va guanyar tots els partits 😉

Els equips d’aquest curs 2021-2022 són:

CATEGORIA ALEVÍ

La categoria comprèn jugadores de 5è i 6è de primària (es podrien apuntar a l’equip nenes de categoria inferior, com per exemple de 4t de primària)

L’equip està entrenat per Marcel Elfharck, que ha estat jugadora en equips de Cantarell des de fa uns quants anys. Ara ja és de les grans, cursa 1r de Batxillerat, i fa de monitora les petites del Club.

En aquesta categoria hi juguen 4 nenes per camp. Entrenen els dilluns i dimecres de 18.25 a 19.20 h després de l’estudi.

És un equip petit format per Carlota, Paola, Andrea, Nuria i Daniela. Tot i que està obert a noves inscripcions!

CATEGORIA INFANTIL

Comprèn jugadores de 1r i 2n d’ESO. Equip entrenat per Mariona Carbajo Taixonera. És estudiant universitària, ha jugat a volei i és també àrbitre a les lligues escolars. És molt bona ensenyant tècniques, té molta experiència.

Entrenen dilluns i dimecres de 19:20 a 20:15h després de l’estudi.

Equip més nombrós. Juguen 6 nenes per camp.

Participants: Paloma, Anna, Anna, Llúcia, Marta, Martina, Ester, Pilar.

Els dos equips s’entrenen al camp que es va construir expressament al pati de Cantarell.

Els pares s’organitzen per portar les nenes als partits. El curs passat per la pandèmia no es podia accedir als pavellons però aquest curs sí, amb una limitació de 1 persona per nena-jugadora.

Les alevins juguen només a Sant Cugat però les Infantils juguen amb altres equips del Vallès i de vegades els toca anar a jugar a Terrassa o a Rubí.