CANTARELL S’UNEIX AL ROSARI DE FÁTIMA PER LES VÍCTIMES DEL CORONAVIRUS I EL PERSONAL SANITARI

La Conferència Episcopal Espanyola s’ha unit a la convocatòria de la Conferència Episcopal de Portugal de pregar el Rosari davant la Mare de Déu de Fàtima per les víctimes del Coronavirus, els seus familiars i el personal sanitari, que tindrà lloc el 25 de març, Solemnitat de l’Anunciació de la Mare de Déu, a les 19:30 hores.

 

Aquest acte serà presidit pel bisbe de Fàtima, cardenal Antonio dos Santos Marto, i es retransmetrà des de la Basílica de Fàtima. Joan Josep Omella, president de la Conferència Episcopal Espanyola, ens ha animat a unir-nos des de les nostres cases.

 

Per Cantarell, associació familiar dedicada al temps de lleure de les joves, la formació cristiana és clau. Per això, ens unirem a aquesta convocatòria des de l’oratori de Cantarell amb el prec del Rosari per aquesta intenció universal amb l’únic objectiu d’acompanyar les famílies per portar la quarantena el millor possible, en aquest cas, amb l’oració. Per això transmetrem en directe el prec del Rosari unint-nos a l’Església al nostre canal de YouTube: 

https://www.youtube.com/channel/UC3zj5GcC7n5ev7K8aajAUcQ?view_as=subscriber