VOLUNTARIAT DURANT LA QUARANTENA

El projecte de Cantarell es basa, entre altres pilars, en el de la solidaritat. La solidaritat l’entenem com un aspecte clau en la maduresa de la persona, ja que ajuda a comprendre el proïsme i impulsa la generositat i el respecte.
Durant la quarantena, des del Cantarell hem realitzat tres accions solidàries.
Les de primària estan realitzant dibuixos, manualitats, balls i canten a la sala d’estar de casa seva. Es graven en vídeo i ho enviem a la Llar d’avis Amma de Sant Cugat.
Les més joves de la ESO, 1r i 2n, resen cada dia un Déu vos salve, Maria per una persona concreta de la residència d’avis de Mira-sol on durant l’any, ja hi van sovint.
Les de 3r, 4t de la ESO i Batxillerat estan oferint cada setmana les seves hores d’estudi pels malalts de Covid 19 ingressats en un d’aquests sis hospitals: Hospital Mútua de Terrassa, Hospital de Barcelona, Hospital General de Catalunya, Hospital Clínic, Hospital Sant Joan de Déu, Hospital Vall d’Hebron. S’han organitzat en sis grups i per tant, cada grup “s’encarrega” d’un hospital. Tenen un gran repte, acumular hores d’oració i val a dir que la setmana passada van aconseguir un total de 417,3 hores. Us mostrem tot seguit el rànquing total d’hores aconseguit fins al moment.
La nostra missió és clara. Proposar a les persones un nou estil de vida, que les faci més lliures i més felices ara i sempre. Proposem accions solidàries perquè sempre és temps de ser solidari amb les que estan sols, amb els malalts i amb les persones que ens necessiten. I nosaltres tenim tant a donar!!!